Föhn kopen

Föhn kopen

Bent u van plan een professionele föhn te kopen, maar weet u niet goed hoe u de juiste keuze moet maken? Bij Haarplus helpen we u graag met al uw kappersvragen en geven we u een advies op maat. Kom langs in onze kapperszaak in Amersfoort en vraag onze deskundige medewerkers om hulp. Ook als u, naast een föhn, nog andere kappersproducten wilt kopen, komt u bij ons langs.

Bekijk al onze haarverzorging producten

Een föhn en andere benodigdheden van hoge kwaliteit kopen

Wie bij ons een föhn gaat kopen, is altijd verzekerd van een product met hoge kwaliteit. Ons assortiment bestaat namelijk alleen uit professionele kappersproducten. Ook voor andere elektronica, zoals een krultang of een tondeuse, kunt u bij ons terecht. Of wilt u uw haar na het föhnen graag goed verzorgen met verschillende haarverzorgingsproducten? In dat geval is een product van Moroccanoil altijd een goede keuze.

Kom langs en vraag om persoonlijk advies

Heeft u een kapperszaak en wilt u hiervoor graag nieuwe producten aanschaffen, zoals haarverf van Directions? Of wilt u een föhn en andere haarproducten kopen voor uw eigen gebruik? In beide gevallen kunt u bij Haarplus terecht. Kom langs in onze winkel in Amersfoort en vraag om een persoonlijk advies. Heeft u geen tijd om langs te komen? Dan bereikt u ons door te bellen naar 0575 512 910 of te mailen naar info@haarplus.nl.