Haarverf kopen

Haarverf kopen

Wanneer u haarverf of blondering wilt kopen, doet u dit het beste bij Haarplus. Omdat wij zelf ook kappers zijn, weten wij goed welke producten u het beste kunt gebruiken. Wij bieden daarom alleen producten aan van de hoogste kwaliteit. Bovendien staan wij altijd klaar met advies op maat. Wilt u weten welke product het beste bij uw haartype past? Vraag dit dan gerust.

Haarverf of blondering kopen in de kapperszaak of webshop

Het kopen van onze producten, zoals haarverf of blondering, kan zowel via onze webshop als in onze kapperszaak. Wilt u kiezen uit ons complete aanbod? Dan raden wij u aan om een bezoek te brengen aan onze Keune kapsalon in Amersfoort. Hier vindt u namelijk ook producten van Keune die wij niet in onze webshop verkopen. Bovendien is het in onze kapsalon gemakkelijker om passend advies in te winnen van onze professionals.

Bekijk al onze haarverzorging producten

Ook voor zakelijke klanten

Wilt u zelf een kapperszaak beginnen of heeft u deze al en wilt u hier ook producten gaan verkopen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij leveren zowel aan particuliere als aan zakelijke klanten. U kunt in onze webshop veilig betalen met een betaalmethode naar keuze. Wilt u graag eerst advies inwinnen? Onze professionele deskundigen staan u graag te woord.

Kies voor een snelle levering bij het kopen van uw haarverf of blondering

Bij ons koopt u haarverf of blondering van de beste merken, zoals Directions. Wilt u uw haar, nadat u het geverfd heeft, graag gezond houden? Kies dan voor een crèmespoeling speciaal voor geverfd haar. Als u deze producten bestelt in onze webshop, profiteert u niet alleen van een snelle levering, maar heeft u ook nog eens veertien dagen bedenktijd. Bij eventuele vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen door te bellen naar 0575 512 910 of te mailen naar info@haarplus.nl.