Kappersgroothandel

Heeft u een kapperszaak en bent u op zoek naar een kappersgroothandel die professionele kappersproducten verkoopt? Bekijk dan de webshop van Haarplus eens. Hier vindt u allerlei producten die u goed kunt gebruiken in uw kapsalon. Denk hierbij niet alleen aan shampoo en conditioner van topmerken, maar ook stylingsproducten, spray en haarverf. Bovendien kunt u in onze webshop terecht voor scharen en elektronica, zoals een krultang of tondeuse.

Bekijk al onze haarverzorging producten

Waarom u kiest voor ons als kappersgroothandel

Als u kiest voor onze kappersgroothandel heeft u niet alleen een ruime keuze uit verschillende haarproducten, zoals conditioner en haarspray, maar profiteert u ook van onze voordelen:

  • Wij garanderen een hoge kwaliteit en hebben daarom alleen professionele kappersproducten in ons assortiment opgenomen.
  • Wij bieden u een uitstekende service, zodat u bij uw aankoop desgewenst een persoonlijk advies van onze deskundigen ontvangt.
  • Wij leveren onze producten zeer snel.
  • U heeft bij ons altijd veertien dagen bedenktijd.
  • U betaalt bij ons veilig en snel met een betaalmethode naar keuze.

Een kappersgroothandel voor zowel zakelijke als particuliere klanten

Wilt u liever als particuliere klant een bestelling bij ons plaatsen? Of wilt u misschien een bezoek brengen aan onze eigen kapperszaak in Amersfoort? Dat is allemaal mogelijk. Wij leveren zowel aan zakelijke als aan particuliere klanten. Wilt u bijvoorbeeld een kapperszaak in Zutphen openen en heeft u nog haarproducten nodig? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment online en plaats uw bestelling in de winkelwagen. Voor vragen of voor advies neemt u contact met ons op door te bellen naar 0575 512 910 of te mailen naar info@haarplus.nl.