Keune kapsalon

Keune kapsalon

In onze Keune kapsalon in Amersfoort werken wij met haarproducten van de hoogste kwaliteit, waaronder Keune. Wij zijn trotse partner van Keune en mogen daarom de producten van dit merk ook in onze kapperszaak aan u verkopen. Wilt u uw haar ook goed verzorgen? Kom dan eens langs in Amersfoort en bezoek onze Keune kapsalon.

Haarproducten kopen in onze Keune kapsalon

Wilt u bij ons langskomen om professionele haarproducten van Keune te kopen? Dan bent u natuurlijk van harte welkom. U vindt hier niet alleen haarverzorgingsproducten van Keune, maar ook van andere gerenommeerde merken, zoals Goldwell en L’Oréal. Zowel particuliere als zakelijke klanten helpen wij graag met het vinden van de juiste producten. Wilt u een persoonlijk advies van een van onze deskundige medewerkers? Vraag hier dan gerust om.

Bekijk al onze haarverzorging producten

Ook online haarproducten kopen

Bent u niet in de gelegenheid om uw haarproducten in onze Keune kapsalon te kopen? Dan kunt u ook terecht in onze webwinkel Haarplus. Hier vindt u niet alleen verzorgingsproducten, maar ook andere kappersbenodigdheden, zoals een föhn om uw haar mee te drogen, een krultang voor de mooiste krullen of een tondeuse voor het kort afknippen van uw haar.

Welk product kiest u?

Weet u al wat u wilt kopen? Dan geven wij u graag tips over de juiste gebruikswijze van onze producten. Heeft u echter nog geen idee welke producten goed bij uw haartype passen? Stel ons dan gerust vragen. U kunt ons bereiken door langs te komen in onze kapsalon, te bellen naar 0575 512 910 of te mailen naar info@haarplus.nl.